0640041346

WIE BEN IK

Hallo! Ik ben Judith Smits, jouw persoonlijke coach, 51 jaar jong en 22 jaar getrouwd met Coen. We hebben 3 pubers van 22, 19 en 17 jaar oud. En we zijn in mei 2020 in Strijp-R in Eindhoven komen wonen in ons droomhuis.

Naast mijn werk als welzijnscoach heb ik nog een andere onderneming, Kinderkoffertjes.nl een groothandel voor kartonnen kinderkoffertjes. Het werken aan deze twee ondernemingen is voor mij de perfecte combinatie.

Twee jaar geleden ben ik gestart met het coachen en helpen van mensen op voeding en leefstijl. De verandering meemaken in lichaam en vooral in mindset en leefstijl is onbetaalbaar!

Ik ben jouw stok achter de deur, vraagbaak maar ook luisterend oor en af en toe de schouder voor moeilijke momenten. Stap voor stap gaan we samen op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou past, zodat jij weer in balans komt en gaat stralen!

Wil je door mij gecoacht worden? Ik ontvang je graag op mijn kantoor thuis of we maken een zoomafspraak. Ik kijk er naar uit om je te helpen.