0640041346

Walk & Talk

Iedere dinsdagavond ga ik, met mijn klanten, sportief wandelen in het Philips de Jongh wandelpark. 

Deze wandeling is geschikt voor iedereen die niet van hardlopen of de sportschool houdt. Maar wel geniet van de natuur en lekker buiten zijn. 

Wist je dat wandelen heel gezond is? Als je niet zo sportief bent, is wandelen de ideale manier om je conditie op te bouwen en het is goed voor je vetverbranding. Daarnaast zijn je hart en bloedvaten hier ook heel blij mee.

We verzamelen om 19.25 uur op de Beeldbuisring 93 Eindhoven en lopen dan zo’n 4 – 4,5 km (45 minuten)

Deelname is voor alle klanten, die door mij gecoacht worden, GRATIS. Word je nog niet gecoacht? Geen probleem! Dan kun je 3 wandelingen gratis meedoen en kijk ik ondertussen of ik verder nog iets voor je kan betekenen.

Ben je nog niet zo’n ervaren wandelaar? Dat is helemaal geen probleem. Ik houd rekening met alle niveau’s,

Wil je een keertje meelopen? Je bent van harte welkom! Meld je dan aan via de knop hiernaast.

 

balans in voeding en leefstijl