0640041346

CURSUS “BALANS IN VOEDING EN LEEFSTIJL”

Bij de online cursus “Balans in Voeding & Leefstijl” ga ik je alles leren over een actieve gezonde leefstijl. Hier geef ik je alle tips & tricks zodat je daar de rest van leven mee verder kunt. Geen dieet, maar gewoon leren luisteren naar je lichaam en het geven wat het nu echt nodig heeft.

TWAALF MODULES

De cursus wordt in modules aangeboden. Iedere week ontvang je een les die je thuis op ieder moment kan bekijken.

GECOMBINEERD MET DE 1 OP 1 COACHING

Daarnaast heb je 1 x per week een 1 op 1 contactmoment met mij. (via Zoom of op kantoor bij mij) om het geleerde door te spreken en jouw eigen proces te volgen. En natuurlijk kun je alle vragen aan mij stellen.

Als je alles wat je leert toepast op je eigen leefstijl, haal je zeker resultaat. 

WHAT THE BODY NEEDS

Alle 12 lessen zijn gebaseerd op de voedingsfilosofie van Herbalife “What the body needs”  Dus..

  • Wil je werken aan je gezondheid?
  • Resultaat halen?
  • Meer energie, minder klachten?
  • Kennis over gezonde voeding?
  • Een steuntje in de rug?Een gezonde leefstijl voor jou en je gezin?
  • En heb je 30 minuten per week de tijd?

Deze cursus wordt gratis aangeboden aan mijn klanten. Ben je nog geen klant? Neem dan gerust contact met me op. 

Ik wilde graag deelnemen aan de cursus omdat voor mij alles nieuw was….ik had geen enkel inzicht in voedingsstoffen, stofwisseling…. omdat ik me daar nooit in had verdiept. Tot die dag…….. dat de weegschaal boven de 70 kilo uitweek en ik het hoog tijd vond om een gezondere manier van leven/eten te vinden om dit tij te keren.

De cursus voldeed zeker 100% aan mijn verwachtingen……meer dan dat. Ik had geen idee waar ik aan begon maar ben heel blij dat ik het heb gedaan.

Het belangrijkste voor mij is toch dat ik veel heb geleerd over de verschillende voedingsstoffen en hoe je lichaam hierop reageert. Daardoor ben ik veel meer op de verpakkingen van producten gaan kijken waardoor ik veel meer inzicht hierover heb gekregen.

Het resultaat is dat ik dus bewuster ben gaan eten, drinken en bewegen…en hopelijk ga ik dat nog verder zien in mijn gewicht en tijdens de weegmomentjes bij Judith.

Ik raad het iedereen aan om deel te nemen aan deze cursus!!!

CONNY - 52 jaar

walk en talk