0640041346

Wat doe ik?

happy in mijn kantoor

Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig naar wat ik doe. Er zijn inmiddels al heel veel coaches die mensen helpen met hun leefstijl. Maar wat doe ik dan anders?

Als eerste sta jij bij mij centraal! En ik ga jouw leren om jezelf ook op nummer één te zetten. Als jij goed in je vel zit, volop energie hebt dan functioneert alles om je heen ook beter. Als je in het vliegtuig zit, leer je ook om eerst het zuurstofkapje zelf op te zetten en dan pas bij een ander.

LEER NEE TE ZEGGEN

Ik ga jou leren “nee’ te zeggen tegen een ander, want dat is altijd een “ja’ voor jezelf. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel nodig om goed in je energie te komen.

Daarnaast is mijn focus het totaalplaatje. Dus zeker je voedingspatroon onder de loep nemen. Wat heeft jouw lichaam nodig om goed te functioneren. Wat eet en drink je nu en wat kan daarin aangepast worden. Het blijft jouw eetpatroon, maar met enkele kleine veranderingen kun je je lichaam al meer geven.

De producten van Herbalife Nutrition helpen daarbij. Die zorgen voor de aanvulling van vitamines en mineralen die niet meer in onze “gewone” voeding aanwezig is.

BALANS TUSSEN INSPANNING EN ONTSPANNING

Maar we kijken ook naar de balans van inspanning en ontspanning. Hoe vol zijn je dagen en hoe kun je je energie het beste doseren zodat je aan het einde van de dag ook nog puf hebt om iets leuks te doen. Uit ervaring weet ik dat een goede balans hierin voor meer uren in een dag zorgen. Je bent productiever.

OOK VOOR ONDERNEMERS

En als laatste.. ik ben al 12 jaar ondernemer. Heb al veel mogen leren over de balans tussen werk en privé en goed voor jezelf zorgen. Zeker als ondernemer blijkt dat een hele uitdaging te zijn. Hierin kan ik jou ook nog veel nuttige tips geven. Maar die zijn natuurlijk ook toe te passen als je bij een baas werkt.

Denk jij nu.. ja die Judith is precies de persoon die ik zoek! Maak dan een afspraak via onderstaande button, ik vertel je graag meer over wat ik precies doe.

 

balans in voeding en leefstijl
walk en talk